Oprește-te un moment și gândește-te!

0
1535

Haideți să spunem câteva rugi cu scopul de a alunga dificultatea, anxietatea și durerea:

„Nu există altă divinitatea demnă de a fi adorată decât Allah, Preamăritul, Milosul. Nu există altă divinitate demnă de a fi adorată decât Allah, Stăpânul Tronului Măreț. Nu există altă divinitatea demnă de a fi adorată decât Allah, Stăpânul cerurilor, a pământului și a Tronului Sublim. O, Tu Cel Veșnic, și Cel care susține și protejează tot ceea ce există, nu există altă divinitatea demnă de a fi adorată în afara Ta, cerem mila Ta și ajutorul venit de la Tine.”

„O, Allah, îmi doresc mila Ta, deci nu mă lăsa singur nici măcar pentru o clipită. Și ajută-mă în toate privințele. Nu există altă divinitatea demnă de a fi adorată în afară de Tine.”

„Cer iertarea lui Allah, nu există altă divinitatea demnă de a fi adorată decât El. O, Tu Cel Veșnic și Cel care susține și protejează tot ceea ce există, mă întorc către Tine câindu-mă.”

„Nu există altă divinitatea demnă de a fi adorată în afara Ta, Tu ești Cel Perfect și eu sunt dintre cei care greșesc.”

„O, Allah, cu adevărat eu sunt robul Tău, fiul robilor Tăi, destinul meu este în Mâinile Tale, ceea ce mi-a fost scris va fi executat așa cum crezi Tu de cuviință. Mă rog la Tine cu toate Numele Tale cu care a-I fost numit, sau care au fost revelate în Cartea Ta, care au fost învățate de vreo creatură de-a Ta, sau pe care numai Tu le cunoști (în ceea ce privește cele nevăzute) – fă Coranul să fie precum o primăvară în sufletul meu, și o lumină în pieptul meu, un alungător al tristeții și un purificator al anxietății.”

„O, Allah! Cer adăpost la Tine de anxietate și durere, de nepricepere și lenevie, de avarie și lașitate, de a fi liber de datorii și de a fi copleșit de oameni.”

„Allah Singurul este suficient pentru noi și El este cel mai bun Susținător al nostru!”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here