Felicitare de eid 3D

0
1008

Vă propunem să faceți o felicitare de Eid / Sărbătoare, pe cât de simplă, pe atât de frumoasă. Noi am făcut-o aseară în mai puțin de 10 minute, cu tot cu decorat.

Ideea este luată, cu tot cu imagini, de pe http://sewtoronto.blogspot.ca/2011/08/eid-card.html, noi doar am tradus instructiunile

Vă trebuie două coli de hârtie, una mai groasă și una mai subțire. Noi am folosit coală simplă A4 pentru interior și carton colorat pentru exterior. Acestea le-am tăiat pe jumătate, pe lungime. Dacă tăiați îngrijit, din 2 A4 faceți două felicitări.

1

Deocamdată lucrăm doar cu coala simplă de hârtie pe care o pliem în două. Trasăm 2 linii perpendiculare pe fiecare margine și tâiem

2

Îndoim partea tăiată cât putem de mult, până la capătul tăieturii.

3

Deschidem foia și îndoim invers ceea ce am pliat anterior, pentru ca atunci când deschidem foile, mijlocul să vină către noi.

4 5

Închidem la loc felicitarea, dar nu cum a fost inițial, ci cu mijlocul îndoit învers, așa cum a rămas din pasul anterior. Pe unul dintre pliuri, cel superior, desenăm un dom și îl hașurăm. Nu faceți liniile prea dese, căci nu va avea stabilitate la sfârșit. Și nici domul prea înalt 🙂

6

Tăiați liniile făcute anterior. Aveți grijă să decupați doar partea superioară, nu ambele pliuri.

7

Ridicați și îndoiți fâșiile de hârtie obținute anterior.
8

Deschideți hârtia și îndoiți invers pliurile anterioare, pentru a veni spre dvs, așa cum am făcut și prima dată.

9 10

Așa arată la final.

11

Lipiți hârtia pe partea de sus și de jos de caertonul pliat și el pe jumătate. Decorați moscheea și partea exterioară după bunul plac.

12 13 final

 

Noi am făcut și exteriorul felicitării, pentru cei în pană de idei. Se poate printa pe un A4, tăiat pe jumătate fi folosit pentru 2 felicitări.

felicitare exterior

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here