Binecuvântarea fericirii – oprește-te și gândește-te!

0
1527

Nu fi trist. Dacă ești sărac, atunci altcineva este cufundat în datorii. Dacă nu posezi mijloace proprii de transport, atunci altcineva a fost lipsit de picioare. Dacă ai motive să se plângi de durerile bolii, atunci altcineva a fost imobilizat la pat de ani de zile.

Nu fi trist. Tu ești un musulman care crede în Allah, în trimișii Săi, îngerii Lui, în Ziua de Apoi și destin – atât cu cele bune cât și cu cele rele. În timp ce tu ai fost binecuvântat cu această credință, care este cea mai plină de binecuvântări, alții nu cred în Allah, Îi discreditează Mesagerii, se confruntă cu divergență în ceea ce privește Cartea, neagă Viața de Apoi și se abat în înțelegerea lor asupra destinului divin.

Nu fi trist, pentru că dacă ești, îți deranjezi sufletul și inima și îți împiedici liniștea. Unul dintre poeții arabi a spus: „Cât de des este tânărul copleșit de disperare atunci când este chinuit, dar să știe că Allah este cale de ieșire. Situația devine de nesuportat, iar atunci când coarda sa se ​​strânge, pocnește, crezând astfel că el nu va fi salvat.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here