Bebelușul care a adus binecuvântare

0
1147

Frumosul bebeluș Muhammed părăsea Mekka. Doica și soțul ei au îmbrăcat bine copilul și s-au îndreptat spre casa lor. Ei se gândeau cum va fi călătoria lor. Distanța era lungă, măgarul era slăbit, iar cămila era fără lapte. Gândindu-se la toate acestea ei au plecat. După puțin timp, au luat o pauză. Pentru ca bebelușii să nu se îmbolnăvească, ei trebuie să bea foarte mult lapte. Din acest motiv, doica Halima trebuia să se hrănească bine, dar în timpul călătoriei cum puteau ei găsi lapte și alte alimente? Halima ar fi fost atât de fericită dacă bătrâna cămilă ar fi dat niște lapte.

Soțul Halimei, Harith, s-a apropiat de ugerul cămilei. El voia să o mulgă. Ar fi fost mulțumit dacă ar fi dat un pic de lapte. Nu își putea crede ochilor. Laptele picura din ugerul cămilei. El a început imediat să o mulgă. Vasul din mâna sa s-a umplut până sus și începuse să dea pe dinafară. El a strigat-o pe soția sa cu mare încântare:

– Halima! Halima! Acest copil pe care l-ai luat este minunat! Uită-te la lapte! Este incredibil! Acest copil ne aduce mare noroc! Trebuie să fie binecuvântat!

Halima a privit la bebelușul Muhammed cu mare speranță și a spus:

– Aceasta este și dorința mea.

Ei au băut din laptele cămilei până s-au săturat. L-au pus din nou pe bebeluș pe cămilă și cu mare speranță și bucurie și-au continuat călătoria. Odată ce au ajuns pe drum, au mai văzut un alt lucru surprinzător. Același măgar, care mergea cu mare greutate pe când veneau spre Mekka, acum, ca și cum nu ar fi fost același măgar, era puternic și mergea la trap destul de repede. El încerca să îi care pe călătorii de pe spatele lui cât de repede posibil spre locul unde se îndreptau. Cât de minunat a fost! Într-o clipă, s-au schimbat atât de multe lucruri. Dintr-odată, laptele Halimei a sporit, bătrâna cămilă a început să dea lapte și măgarul slăbit a devenit puternic. Ce însemnau toate acestea? Bineînțeles, toate acestea erau datorită bebelușului Muhammed, care urma să devină profet, deși nimeni nu știa încă. Halima și soțul ei au ajuns la ei acasă fără nicio greutate. Acum, bebelușul Muhammed era la Badiya.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here